ESZTÉTIKAI BEAVATKOZÁSOK

A szép egészséges, tiszta és fehér mosoly mára mindenki számára elérhetővé vállt. Néha egy fogfehérítés is elegendő. Máskor kisebb szelektív csizsolással és élfelépítéssel lehet gyorsan és egyszerűen segíteni. Amikor a fogazat nem egyenletesen rendezett, néhány hónapos átlátszó, kivehető fogszabályozó sín viselésével tudjunk azt orvosolni. Leglátványosabb változást az úgynevezett ’Hollywood smile’ kezeléssel érhetjük el, ahol néhány vékony porcelán héjat ragasztunk a fogak külső, látható felületére.

Fogfehérítéssel a zománc és a dentin színét világosítjúk úgy hogy hidrogén peroxidot juttatunk a fogba. Az ott található hosszú és sötét molekulákat ez az anyag kémia úton rövidebbé és szintelenné bontja. A rendelőben végzett fogfehérítés gyorsabb és hatékonyabb az otthoninál mert magasabb koncentrációjú gélt használunk, amit speciális lámpával meg is világítunk. Fogfehérítéssel természetes hatást érünk el, de csak tiszta és szuvasodás mentes fogakon végezhetjük el.

A fogsor kisebb rendezetlensége esetén, vagy ha különösen fehér és egyenletes fogsort szeretnénk, akkor a leglátványosabb megoldás az úgynevezett  ”Hollywood smile” kezelés. Néhány elülső  fog látható külső felületére nagyon vékony (0.3mm) porcelán héjat ragasztunk. Az eljárás két alkalomból áll és minimális fogkezelést igényel amihez érzéstelenítés sem mindig szükséges. Nagyon fontos a kiváló szakértelem és gyakorlat mind az orvos, mind a fogteknikus részéről, de az eredmény egy igazán tökéletes és ragyogó fogsor lesz.       

 RENDELŐI FOGFEHÉRÍTÉS  40 000 – 70 000 Ft

RENDELŐI FOGFEHÉRÍTÉS
70 000 Ft

OTTHONI FOGFEHÉRÍTÉS  50 000 Ft

OTTHONI FOGFEHÉRÍTÉS
50 000 Ft

KOMBINÁLT RENDELŐI ÉS OTTHONI FOGFEHÉRÍTÉS  79 000 Ft

KOMBINÁLT RENDELŐI ÉS OTTHONI FOGFEHÉRÍTÉS
79 000 Ft

FOGÉKSZER  12 000 Ft

FOGÉKSZER
12 000 Ft

PORCELÁN HÉJ (VENEER)/FOG  55 000 – 89 000 Ft

PORCELÁN HÉJ (VENEER) / FOG
55 000 – 89 000 Ft