Dr. Giannopoulos Mónika

Fogorvos

Végzettségeim

  • University of London, UMDS, King’s College London – BDS Degree with Distinction in Human Disease, 1999. London, UK
  • General Dental Council – Registration,  1999. London, UK
  • Matrx Medical – Certificate in Conscious Sedation in Dentistry, 2004. Al Ain, UAE
  • Greater New York – Dental Meeting, 2007. New York, NY,USA
  • Surgery all at once  Advance Course – 2012. Al Ain, UAE
  • American Academy of Implant Dentistry – MaxiCourse, 2012-2013. Abu Dhabi, UAE
  • Zimmer Institute – Immediate and Advanced Surgery and Prosthetics,  2013. Winterthur, Switzerland
  • Inman Aligner         Certification              2014, Dubai,UAE
  • Invisalign – Certification, 2014. Dubai, UAE
  • American Board of Aesthetic Medicine – Diploma in Aesthetic Medicine, 2015. Dubai, UAE

RENDELŐNKRŐL

Örömmel tudatjuk, hogy alapos tervezést és kivitelezést követően megnyitottuk új state of the art rendelőnket Budapest szívében.

Már a tervezés fázisától Ön, leendő páciensünk áll a központi szerepben, így a magas tárgyi felszereltségen kívül számíthat még a kellemes és biztonságos környezetre is.

Rendelőnkben mindent megtalál, amivel egy európai színvonalú fogászati ellátást biztosítani tudunk. Több mint húsz éves külföldi klinikai tapasztalatból merítünk, alkalmazva az ott elfogadott anyagokat, módszereket és technikákat.

Kizárólag sok éves tapasztalattal rendelkező kollégákkal és laboratóriummal dolgozunk együtt. Nálunk alapkövetelmény a szakmai továbbképzés és a fogászati tudomány fejlődésével lépést tartani.

A Fine Care Dental célja az, hogy magas minőségű fogászati kezelést biztosítson úgy, hogy az a lehető legkellemesebb fogászati élmény is legyen az Ön számára.

RÓLAM

 

1999-ben végeztem el a fogorvosi egyetemet a University of London Egyetemen Londonban: United Medical and Dental Schools (UMDS) of Guy’s and St Thomas’ Hospitals. Pályafutásomat Londonban kezdtem egy modern, jól felszerelt magánrendelőben ahol a szokásos szakmai továbbképzéseken felül páciensközpontú ellátás szemléleti oktatáson is részt vettünk. Ez azért jelentős, mert Ön nem azt érzékeli a kezelésből, hogy melyik típusú kötőanyagot használtunk, hanem azt, hogy az elvárt eredményt türelemmel és tisztelettel kapta-e meg.

Az évek során számtalan továbbképzésen vettem részt: endodonciai, esztétikai fogászat, protetikai kurzusokon, implantológia képzéseken és számos ‘hands on’ gyakorlati oktatáson is.

A 2000s évek elején Dubaiba költöztem ahol ezek a kurzusok nyugat európai és amerikai egyetemek és fogorvosi egyesületek által voltak szervezve, igy bátran állíthatom, hogy a lehető legmagasabb színvonalú képzést mondhatok magamévá. 2013-ban két éves képzés után tagságot szereztem az American Academy of Implant Dentistry-be. Érdeklődéssel követem a szakmai innovációkat, újdonságokat is. Bár leginkább egy szép mosoly teszi az arcot vonzóvá, egyéb viszonylag egyszerű nem sebészeti beavatkozással sokat lehet javítani. Ezt felismerve elvégeztem az amerikai esztétikai szervezet arcesztétikai képzését is, ahol diplomát kaptam belőle. 2004-ben nyitottam meg az első fogorvosi rendelőmet Dubai mellett. A tizenöt évi működésem alatt nagyon sok nemzetközi tapasztalatot szereztem. Itt főként európai es az egyesült államokbeli páciensköröm volt. Nagyon élveztem a sokszínűséget, ami ebből fakad.

Az óriási konkurencia ellenére a rendelő sikeres volt, amit a magas minőségű ellátás és a folyamatos szakmai képzés megnyilvánulása tett lehetővé. Hasonló alapelvekre támaszkodunk új budapesti rendelőnkben is.

KOLLÉGÁINK

A FINE CARE DENTAL CSAPATA

CSONTOS SÁRA

CSONTOS SÁRA

Asszisztens, dentál higiénikus

Fogászati asszisztensi képesítésemet 2013-ban szereztem meg, majd 2014-ben elvégeztem a klinikai fogászati higiénikus képzést is. Pályafutásom során számos tapasztalatot gyűjtöttem a fogászat minden területéről. Mivel a szakmai fejlődést igen fontosnak tartom, tudásom frissítése érdekében folyamatosan továbbképzéseken veszek részt. Elsődlegesnek tartom a rendezett szájhigiénia kialakítását és annak fenntartását, illetve egy olyan légkört, ahol a páciens szívesen ül a kezelőszékbe. Ezért törekszem az empatikus, vidám és jókedvű hozzáállásommal az oldott hangulat megteremtéséhez. Számomra a legjobb visszajelzés az, amikor a páciens jókedvűen, ápolt, fehér fogakkal és széles mosollyal távozik a rendelőből.

KOVÁCS ILDIKÓ

KOVÁCS ILDIKÓ

Praxis menedzser


Tevékenységemmel segítem a fogászati praxis vezetését, a nem klinikai folyamatok irányítását, ellenőrzését. Biztosítom a rendelő zökkenőmentes üzemeltetését. Szeretek emberek között lenni, dolgoztam pedagógusként és sok éven át kereskedelemben ügyvezetőként. Szívélyesen fogadom a pácienseket, elősegítem kényelmüket, kérdéseikre választ adok, ezzel próbálva minimalizálni az esetleg bennük lévő feszültségeiket.