FINE CARE DENTAL

SZOLGÁLTATÁSAINK

FOGÁSZATI VIZSGÁLAT

Pácienseinken a legelső találkozáskor és a rendszeres félévenként vagy éves visszatérésük alkalmával is alapos állapotfelmérést végzünk. Ezután közösen átbeszéljük az esetleges problémákat és azok lehetséges megoldásait.

PREVENCIÓS KEZELÉSEK

Ezek a kezelések a fogazat és az íny egészségének megőrzésére irányulnak. Magukban foglalják a professzionális tisztítást és polírozást, fluorid kezelést és a barázdazárást.

KONZERVÁLÓ FOGÁSZAT

Az ide tartozó kezelések célja a saját fog megtartása. Abban az esetben, ha a baktériumok már bejutottak a fogba, az így keletkezett szuvasodást eltávolítjuk, majd a hiányos részt töméssel pótoljuk. 

PROTETIKA / FOGPÓTLÁS

Ezekre az eljárásokra akkor van szükség, ha a fog jelentős részét el kellet távolítani, vagy fogvesztés esetén. Először a fog preparálása és a lenyomat felvétel készül, majd ez követően kerül sor a végleges fogpótlások beragasztására.

SZÁJSEBÉSZET

Itt az állcsont vagy a szájüregen belüli lágyszövet sebészeti beavatkozásról beszélünk. Erre akkor van szükség, ha a fog már nem menthető, vagy ha ezzel elősegítjük a fogászati kezelés sikerét.

IMPLANTÁCIÓ

Foghiányos mosollyal manapság már nem szükséges együtt élni, sőt bizonyos területeken már elvárt követelmény az esztétikus fogsor.Fog hiány esetén a maradék fogak elmozdulnak a helyükről, ezzel kiváltva egy sor későbbi problémát.

ESZTÉTIKAI BEAVATKOZÁSOK

A szép egészséges, tiszta és fehér mosoly mára mindenki számára elérhetővé vállt. Néha egy fogfehérítés is elegendő. Máskor kisebb szelektív csizsolással és élfelépítéssel lehet gyorsan és egyszerűen segíteni.